Sveriges tråkigaste och roligaste kommuner

Tycker du att din vardag är grå och trist? Då kanske det är så att du bor i en av de tråkigaste kommunerna i Sverige. Det kan du lätt förändra genom att istället flytta till en av de roligaste kommunerna i Sverige. Det verkar helt enkelt som att man i vissa kommuner i Sverige helt enkelt har det lite roligare och det är inte konstigt om du skulle vilja bo i en av dem. Att ha roligt är nämligen en mycket viktig del av livet. De 10 tråkigaste kommunerna i Sverige är enligt Fastighetsägarna: Knivsta, Heby, Degerfors, Örkelljunga, Bollebygd, Storfors, Gnosjö, Hallsberg, Lilla Edet och Forshaga. Knivsta är alltså den absolut tråkigaste kommunen i Sverige och Forshaga är på plats 10 när det kommer till den tråkigaste kommunen i Sverige. Om du bor i en av dessa kommuner bör du fundera på att flytta om du saknar humor i vardagen.images-17

Åre ses istället som den absolut roligaste kommunen att bo i, de har nämligen enligt undersökningar allt och de som bor i Åre har riktigt roligt och mycket humor i vardagen. Därefter följer listan: Borgholm, Stockholm, Sotenäs, Malung-Sälen, Härjedalen, Strömstad, Arjeplog, Tanum och Vaxholm. Stockholm kommer alltså på en tredjeplats och Arjeplog på en åttondeplats. Det skapar trots allt en ganska bred variation angående vart du kan bo i Sverige och trots det ha riktigt roligt.

Undersökningarna är till viss del baserade på hur mycket det finns att göra i dessa städer, hur många evenemang som sker per år, hur många restauranger det finns och mycket mer. Undersökningen bör först och främst ses som en fingervisning och det finns ingen garanti för att du kommer att få jätteroligt om du flyttar till en av dessa kommuner. Faktum är dock att chansen ökar att du kommer att få in mer humor i din vardag.