Roligt med podcasts

Det finns otroligt många sätt att ha roligt på idag och det är inte bara tv och tidningar som du kan vända dig till för underhållning. På senare tid har någonting som kallas för podcasts blivit riktigt stort och allt fler har upptäckt nöjet i att lyssna på dessa. De är lite som en ljudbok, fast snarare en inspelning eller ett radioprogram där man diskuterar många olika saker i samhället med ett stort inslag av humor. En podcast är helt enkelt ett sätt att prenumerera på ljud eller videofiler på nätet, oftast via en app. Idag finns det många olika podcastar att lyssna på och du kan prenumerera på dessa för att alltid höra den senaste från de som du tycker om att lyssna på.comedian_jeff_allen

Du kan hitta podcastar som är inriktade på ämnen som berör dig eller rent ut av podcastar som endast får dig att skratta och le i timmar. Många väljer att lyssna på dessa istället för musik när de åker buss och om du har sett människor på tunnelbanan eller på bussen som sitter med hörlurar på och skrattar så är det sannolikt för att de lyssnar på en podcast. Även du kan gå med i denna klubb och faktum är att det kostar dig ingenting att lyssna på en podcast. De flesta är tillgängliga direkt online.

När du väljer vilken podcast som du vill lyssna på, eller om du letar efter en som du kommer att tycka är intressant kan du till exempel rikta in dig på kategorier. Givetvis så finns komedi som en alldeles egen kategori och när du vill skratta så är det denna som du ska rikta in dig på. Här finns olika typer av humor och du kan bland annat hitta mycket mörk humor, samt väldigt enkel humor. Du måste testa dig fram för att hitta rätt bland podcasts.