När du vill skratta en stund

När du vill komma bort från vardagen och skratta en stund så kommer här några tips och råd angående sidor som du kan använda dig av för att få skrattgroparna att bli lite djupare.

  • Youtube – här kan du hitta alla typer av klipp, det räcker ofta med att leta efter “funny” eller “roligt” för att du ska ha mycket att välja mellan. Finns det någonting speciellt du tycker är roligt? Kanske hundar? Sök på “funny dogs” så kommer du garanterat att kunna skratta en timme eller två. Det bästa med Youtube är att humorn aldrig tar slut.
  • Skrattsajten -som du hör på namnet är detta en mycket rolig sida som erbjuder humor i världsklass, sidan är välsorterad och du hittar roliga bilder, roliga skämt, roliga gifs, ordvitsar, gåtor och mycket mer. Du blir frisk av att skratta och därför är det berättigat att surfa in här en stund under arbetstid, kanske som friskvård?640px-john_thomson_comedian_2
  • Avigsidan – tycker du om att skratta på andra människors bekostnad? Då kanske detta är något för dig. Här hittar du felöversättningar, roliga uttryck, stavfel som blir riktigt roliga och mycket mer. Klicka dig in på färska avigheter för att se de allra roligaste skämten på andra människors bekostnad.

Kom ihåg att sökmotorer är din vän och oavsett vad du vill skratta åt så finns det mycket online, du kanske vill spela flashspel en stund för att fördriva tiden? Vänd dig till en sökmotor så kommer du att få mängder av roliga flashspel att välja mellan. Undrar du över vad andra människor söker på internet? Sök på det, du kommer garanterat att skratta. Det viktigaste av allt är att du tillåter dig själv att ha roligt, det är viktigt att inte ta allt för seriöst och att glädjas åt det lilla. Då kommer du att tycka om din vardag ännu mer.